Bruidsreportage's

Charles Verheijen Videografie, al sinds het begin van Video, zijn wij erbij!

Wat kunt U van ons verwachten, met deze ervaring: een film waar U zelf de hoofdrol in gaat spelen!

Een eenvoudig verslag: geen probleem, maar U gaat toch niet zappen, als Uw eigen DVD opstaat!

Nee, zo willen wij het niet; de film die wij maken, doet mee voor een Oscar en wedden dat we in de prijzen vallen!

Het wordt de meest romantische film allertijden, jullie film wordt een uniek document, een echte klassieker voor het nageslacht!

Kortom, maak een afspraak en wij komen langs met een avondvullende demonstratie.

 

 

Bedrijfsreportage's

Hier houden we het zakelijk, maar we bespreken met U uitvoerig wat er allemaal in de Video komt te staan, de montage zal nauwkeurig en creatief zijn, waardoor het een persoonlijk tintje krijgt!


Bedrijfsfeesten

Lang leve de lol, want wat er ook gevierd gaat worden, wij filmen het van A tot Z, zodat U lekker kunt na genieten van deze geweldige dag!

 

Top van A tot Z

Allereerst bespreken we met u wat de mogelijkheden zijn en het belangrijkste wat u wel en wat u niet wil. Voor een trouwreportage is het natuurlijk ook leuk, om jullie favoriete muziek in de montage te verwerken, en als jullie speciale wensen hebben is dat geen probleem.

Het filmen gebeurt met hoogwaardige apparatuur, vanuit verschillende gezichtshoeken en met oog voor detail. De montage is volledig digitaal en krijgt alle aandacht die het verdiend. Dit alles voor een een perfect eind-resultaat.

De DVD wordt afgeleverd met een volledig menu, inclusief hoofdstukken. U ontvangt u bij iedere DVD een tweede exemplaar en een een DVD met hierop een leuke collage van foto's. Dit alles in een verassend leuke verpakking.